Balance in career and personal life – balans i karriären och privatlivet

Jag har aldrig varit så säker som nu, ️ som den drivna tjejen jag är med alla mina projekts och inom entreprenörskapet är jag, och har varit väldigt duktig på att släppa på kontrollen och låta saker ta sin tid och plats. När det gäller relationer, både familj, vänner och partnerskap har det dock varit så mycket svårare. Jag har haft förväntningar, orimliga krav och förhoppningar. Men för ett tag sedan när jag släppte på kontrollen och litade på att när tiden är inne och när jag är redo, så kommer jag möta någon som är i balans med min energi. ”När saker är rätt, då går det lätt!” – vilket jag VET funkar då min framgång som social entreprenör utgår från det. Och nu har jag balans i mitt privatliv och karriär. Våga släpp efter och lita på att sann kärleken hittar och ser dig när du är redo och mottaglig för det. Inget kan stoppa er!!!

10349590_1448339145405136_264513974_n

_________________________________________________________Divine-wisdom-2-660x394__

 

I’ve never been so sure in my life.  As the driven girl I am with all my projects and in entrepreneurship, I am, and have been very good at letting go of the control, and let things take its time and place. When it comes to relationships, both family, friends and partnerships, it has been so much harder. I had expectations, unreasonable demands and hopes. But a while ago when I released the control, and trusted that when the time will come when I’m ready, I’ll meet someone that is in balance with my energy. When things are right, then it’s easy!” – Which I KNOW works as my success as a social entrepreneur is based on it. And now I have a balance in my personal life and career. Dare to let go and trust that true love will find and see you when you are ready and receptive to it. Nothing can stop you!!!

You may also like

Leave a comment