Beauty as you are – om vikten av sunda ideal i branschen – föreläsning Felicia Margineanu

Ni är varmt välkomna att lyssna på mig på måndagen den 28r april klockan 15:30-15:50 på So Stockholm i Kungsträdgården. ANMÄLAN görs nedan och det är gratis

ANMÄL DIG HÄR
http://stockholmbeautyweek.se/program/

afw
”Felicia Margineanu är inspiratören och entreprenören som sedan tidig tonår vågat ifrågasätta sig själv och sin omvärld. Felicia fann sig själv bakom kameran efter att hon hoppade av sin passion för tennisen då hon blev så pass mobbad för sin vikt som tonåring. Som ung kvinna i den mansdominerade fotovärlden har Felicia fått stå emot både fördomar, motstånd och har förstått hur hon som fotograf kan ta ett ansvar mot dem skeva ideal och normer som finns idag. Idag driver 21-åringen sina företag där hon kombinerar fotografi och socialt entreprenörskap med sin fotoverksamhet OhSnap Sweden för tjejer i åldern 7-21 år där hon har FRYSHUSET och Reach for Change Sweden som partners.

Kom och lyssna på Felicias inspirerande historia om hur hon vågat lyssna till sig själv och sina drömmar och är idag en av dem yngsta kvinnliga entreprenörerna att räkna med!”

You may also like

Leave a comment