Bokrelease av ”Uppkopplad – En guide till sociala mediers möjligheter”

Vilken fantastisk kväll det var och jag är verkligen sååååå peppad! Det är helt galet sjukt att ni nu kan hålla min första bok i er hand 🙂

Jag minns när jag för ca 1,5 år sedan låg i min säng och kände hur mitt huvud nästan möttes av ett stort tåg där tanken var ”Jag är LESS på debatten om ungas internetanvändande, vad ska jag göra för att ändra detta? Ah… en BOK!” En vecka senare pitchade jag idén för bokförlaget Modernista och bara några dagar senare hade jag kontrakt och då var det bara att skriva. Och wow vilken resa det har varit.. Jag hoppas verkligen ni ska njuta av boken, och inspireras till alla fantastiska möjligheter internet har att ge. Det kommer alltid finnas gott, och det kommer alltid finnas ont. Men jag tycker vi i Sverige kan bli bättre på hur vi diskuterar och bemöter just ungas internetanvändande, och jag tror att den här boken kan vara en stor del av den förändringen.

IMG_0408 IMG_0452 IMG_0456 IMG_0464 IMG_0479 IMG_0491 IMG_0492 IMG_0495 IMG_0500 IMG_0509 IMG_0514 IMG_0532 IMG_0538 IMG_0547 IMG_0557

För mig, det som är det allra bästa med att vara Uppkopplad, är att kunna gå från det digitala mötet, till det fysiska mötet och få träffa alla fantastiska människor face to face.

Jag vill ge ett extra stort TACK till Maya på Oslagarbar hälsa för dem fantastiska rawfood bollarna, Tanja på jagtid, mina fantastiska OhSnap! tjejer som var på plats och hjälpte till samt fotograferade, fina Ferri aka Dj Fairytella som stod för sköna musiken, min älskade bästa vän Marisel som sminkade mig och gjorde mig så fin, alla på bokförlaget Modernista, Anna från Kult PR som hjälpt till med all planering av festen, underbara förebilden Brit Stakston som var moderator för panelsamtalet, Michael Mc Eachrane, Daniel Daboczy och Hugo Bygdeson för ert deltagande i boken och panelsamtalet, Sanna och Natasha, stjärnorna från Malmö som stod för liveuppträdandet, Maria på So Stockholm för all hjälp med lokalen, sponsorerna av ölen Grolsch, och sist men inte minst TACK till alla som kom och firade den historiska kvällen i mitt liv. Jag ser fram emot många fler möten…

You may also like

Leave a comment