”Du kan förändra en hel generation, Felicia!”

Mitt essens av allt jag är, av allt jag känner och allt jag drömmer om vibrerar så starkt inombords att jag blir yr. Jag vet vart jag är påväg, framförallt, så vet jag VARFÖR. ”Du kan förändra en hel generation, Felicia!”.

Fick ett samtal av en kvinna från UR. De ger mig nu möjligheten att få vara med i en TV-serie för hela Sveriges skolor, där man pratar om ungdomars potential, och hur man som ung kan vara med och förändra, påverka, förbättra, förnya Sveriges politik. Med ett år kvar innan valet, och frågan som jag tror många av oss bär på; ”Kommer SD att vara kvar ytterligare 4 år till?”

– Det är 3 år sedan jag arrangerande en demonstration mot rasism. Jag som 17 åring kunde inte rösta men valde att lyssna till något så mycket viktigare än en röst på ett papper, mitt hjärta. Inom loppet av 12 timmar stod vi samlade, 10 000 personer på Sergels Torg, enade i hopp och tron på ett bättre Sverige.

Under samtalet nämnde kvinnan ”Jag var med på demonstrationen, jag hade mina två barn med mig, dem var 3 och 5 år. Den ena satt på min axel och den andra höll min hand. Det var deras första demonstration och vi skrek tillsammans – Krossa Rasismen!”

Detta samtal, förändrade hela mitt perspektiv på vem jag ÄR, det slog mig vad jag faktiskt GÖR och VARFÖR jag gör detta. Självklart tackade jag JA till denna fantastiska möjlighet att få nå ut till alla dessa barn och skolor. Jag tror på att det första steget till en förändring, liten som stor, börjar hos sig själv. När man tar sig modet och vågar lyssna till sitt hjärta, sin intuition, då kan jag garantera dig en sak, förändring kommer att ske, människor följer dem som vågar stå för det dem TROR på, de som delar samma visioner som du gör, kommer att finna förtroende och styrkan hos sig själva, genom Dig och er gemensamma vision.

1275320_10151920426046063_904826513_o

1379429_10151920426161063_468638507_n

_____

Så jag ber dig, du som läser detta, vad du än gör eller inte gör i ditt liv just nu, vart du än kommer ifrån och vart du vill komma, vad du än tror, eller inte tror på. Fråga dig själv detta och LYSSNA till dig själv; VARFÖR gör jag det jag gör?

”You are Limitless” – Felicia

You may also like

Leave a comment