Ett steg närmare min dröm – Beautiful Stories

Jag blir allt mer och mer fascinerad över hur universum fungerar. Att vara öppen och mottaglig för de möjligheter som kommer till en, att medvetet tacka och ta emot dem med öppna armar är en fantastisk känsla. Att sänka våra barriärer och bortse från vårt ”tunnelseende”, öppnas en helt ny värld! Hur ska du kunna se dina chanser och möjligheter när de dyker upp, om du går runt med illusionen om att det är en rosa pudel du väntar på, du är helt hundra på att det är en rosa pudel, men den rosa pudeln som du går och väntar på kanske är rakt framför dina ögon fast i uppenbarelsen av en rosa elefant… Första steget – dra ner dina barriärer och gör det tydligt för dig att allt som kommer till dig ska komma med klarhet och tydlighet. Du kommer märka hur din energi och flöde förändras och din energi tar sig en helt annan riktning

 

Varför säger jag det här, just idag var en mycket speciell dag för mig. En bekräftelse på min längtan, min önskan, min dröm som jag burit på ett bra tag. Men inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen, vad är första steget? Jag säger det igen, jag blir fascinerad hur saker och ting flyter samman, vilka människor och situationer man hamnar i som sedan kommer leda till något större. Idag träffade jag den underbara kvinnan Helena Baljo. Helena driver idag sitt företag Beautiful Stories som samarbetar med Sveriges främsta författare.

En bra text väcker känslor och fördjupar idéer. De bästa historierna är inte alltid de lyckliga, inte alltid enkla men de är alltid bra berättade. De har förmågan att starta en rörelse och förändra attityder. De kan förflytta tankar och påverka åsikter.

 

Jag berättade för Helena om min resa från min resa som ung 14 åring som tog sig in i fotovärlden, till demonstrationen på Sergels Torg mot rasism, vart det ledde mig till de senaste tre åren med mina arbeten inom sociala medier och projekts för och med ungdomar, vart jag står idag och vart jag är påväg. Mycket roligt hur liten världen är då Helena berättade om att hon själv är uppväxt i Sollentuna (där jag är uppväxt och bor idag), hur hon själv har jobbat och inspirerat unga tjejer till att börja skriva och det var självklart att vi delade samma värderingar och visioner kring ett bättre samhälle med fler starka unga förebilder ut i media.

– Det är bara kärlek! Ropade Helena med händerna i luften som avslut på vårt möte. Ett möte som förde mig ett steg närmare min dröm…

1379415_10151958293286063_1351859271_n

 

 

You may also like

Leave a comment