Forum för Eldsjälar – Våga lyssna, våga fråga, våga se!

Varmt välkommen till Forum för EldsjälarFRYSHUSET den 8e oktober. Jag kommer att moderera samtalet ”Våg lyssna, våga fråga, våga se!” Häng med oss och stanna sen kvar för att lyssna på TEDxYouth@Stockholm!Skärmavbild 2015-09-15 kl. 14.17.17

Våga lyssna, våga fråga, våga se!

Under sommaren har ett sextio-tal ungdomar fått möjligheten att på temat medmänsklighet skapa film i Fryshusets projekt Filmsommar 2.0. Som en del av projektet lyftas frågan om ungas upplevelse av oro, ångest och nedstämdhet. Deltagarna skapar under detta segment individuella filmer med personliga berättelser som sedan kommer visas under denna programpunkt.

Moderator: Felicia Margineanu, förläsare, social entreprenör och författare. Felicia är en hyllad inspiratör och entreprenör som sedan tidig tonår vågat ifrågasätta sig själv och sin omvärld och vågar utmana samhällets normer och förväntningar på en ung tjej. Hennes olika projekt har blivit mycket uppmärksammade och hon har bland annat blivit nominerad till både Årets Unga VD 2014 och är en av Sveriges Uppstickare 2014.

Medverkande i panelen är Tiina Ekman, utredare på Myndigheten för Ungdoms -och Civilsamhällesfrågor; Ulrica Stigberg, präst på Fryshuskyrkan; Suzanne Haapanen, kurator på Fryshuset grundskola och gymnasiet; Ann-Sofie Blix, grundare av föreningen Tilia; Unga personer från flertal av Fryshusets verksamheter.”

Boka din biljett här: http://www.forumforeldsjalar.se/biljetter/

You may also like

Leave a comment