IADORE – få 10% rabatt på handdesinfektion med parfym

Jag är så GLAD att få ta del av fantastiska Gia-Angelinas handdesinfektion med parfym som doftar FANTASTISKT! Så fort jag tagit en klick sitter jag och luktar på mina händer och drömmer mig bort. En klick efter gymmet, efter tågresan och innan jag äter 🙂 Min personliga favorit är Vanilla Paradise.

Du får nu 10% rabatt när du anger rabattkod IADORE

Välj din vara och klicka vidare till ”Gå Till Kassan” och när du är vid genomgången av vad allt kostar, moms och frakt så finns det i blått ”Lägg till rabattkod” där ska man klicka för att sedan skriva IADORE och då ändras hela slutsumman till 10% mindre, man ser att rabattkoden är på plats då.
ladore

Så in och köp era produkter nu och dofta gott samtidigt som alla bakterier försvinner!

 Följ IADORE på Facebook!

You may also like

Leave a comment