Jag tar emot ”Årets stipendium till en ung entreprenör” av Företagarna

Jag blev oerhört rörd på scen i fredags när jag fick ta emot ”Årets stipendium till en ung entreprenör” som Företagarna ger varje år. Stipendiet får jag främst för mitt entreprenörskap och arbete med OhSnap ! Sweden Med nomineringen; ”Årets stipendiat har med sitt uthålliga och långsiktiga arbete stärkt hundratals unga tjejer genom kurser, föreläsningar, ledarskapsutbildningar och introduktion till företagande. Med kameran som verktyg har hon förändrat idealen inom skönhetsindustrin och den mansdominerade fotobranschen. Hon är en sann entreprenör, ambassadör och ledare för ungdomar i hela landet.”

Jag har, som många av er vet, kämpat och kämpat för det jag brinner för och tror på. Ungdomarnas kraft. Tända gnistan hos dem. Ikväll när jag stod där på scen och fick en sån stark känsla av KÄRLEK och uppskattande för det hårda arbete jag har lagt ner under flera år så kunde jag inte annat än att känna tacksamhet, stolthet och glädje. Tack för alla ni som tror, hejar och stöttar mig på så många olika sätt.

Det här stipendiet är inte bara till mig, det är ett kvitto och bevis att våga följa sitt hjärtas kraft och förhoppningsvis inspirerar detta många unga kvinnor att våga starta företag och framförallt – våga göra affärer på saker som gör gott för vår värld!

Jag tar framförallt med mig samtalet med Göran, som nämnde sin dotter som är intresserad av tech och kodning. Att du när du såg mig på scen, såg din dotters möjlighet att en dag också stå där. Wow… Jag har en energi som kommer driva mig länge efter kvällen som varit.

You may also like

Leave a comment