Mitt allra första stipendium!!!

Vilken lycka att få telefonsamtalet från Novare där jag har blivit antagen till deras mentorprogram som dem har med Veckans Affärer. Novare Leadership Academy och Veckans Affärer driver för sjunde året ett mentorprogram med Sveriges tyngsta ledare som mentorer. Genom att låta yngre generationer möta seniora beslutsfattare vill de skapa nytänkande ledare – för ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sverige på en global marknad. Och där fick jag alltså ett stipendium av Novare att få vara med i detta då utbildningen kostar ganska mycket. Det är en fantastiskt möjlighet för mig, jag är sjukt peppad att dem gav mig detta stipendium! Framförallt för mig som har varit egen företagare i snart 5 år och som bara är 22 år, som ja… Hoppade av skolan efter första året på gymnasiet för att jag ville satsa på företagandet. Och jag fick precis reda på vilken mentor jag kommer ha det kommande året 🙂

Lars Lööw, Peritos ungdomsrekrytering

”Lars har nästan hela sitt yrkesliv arbetat med frågor om delaktighet och rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Lars har bl.a. varit förbundsjurist på Riksförbundet för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna (FUB), varit ordförande i Handikappförbundens samarbetsorgan och han var under drygt sju år Sveriges Handikappombudsman. Under närmare fem år tillhörde Lars också företagsledningen på Samhall. Bakgrunden till Lars engagemang i frågan är hans son som har en utvecklingsstörning.”

IMG_45701

Jag har redan mailat Lars och berättat hur peppad jag är inför vårt möte nu på måndag 🙂 Så nu får ni följa min resa genom mentorskapet och förhoppningsvis går jag därifrån som en av Sveriges blivande stora namn inom näringslivet. Hard work pays off!

You may also like

Leave a comment