Reach for change

Sitter här hemma och har laddat upp med Celcius, Marc Anthony i hörlurarna och med min älskade Magic som hejar på mig! Dags att skicka in ansökan till Reach for Change. Wish me luck!
reach-for-change
Min vision är att skapa en mötesplats och kreativ verksamhet där vi diskuterar skönhetsideal, arbetar med konkreta verktyg och workshops kring hur man kan bli mer mediakritisk och stärka självkänslan. Twisten här, och det roliga med min idé är att skapa en ”fotoklubb”, med fotokurser, digital och grafiskt arbete såsom photoshop och retusch, arrangera utställningar av fotoprojekts använda kameran som ett verktyg. Denna fantastiska mackapär kommer öppna upp så många nya sinnen och perspektiv för de, det kreativa, gemenskapen inom foto och konst, öppna upp dörrar in på arbetsmarknaden och att vara en del av en mansdominerad bransch där de nu själva kan påverka vad som visas ut i samhället när det gäller media, foto och porträttering.

Tanken är också att gå ut på skolor och träffa andra ungdomar där vi inspirerar och delar med oss av vår gemensamma kraft, med kameran och kreativiteten som ett verktyg. Engagera ungdomarna i att själva diskutera skönhetsideal och dess påverkan, ha ambassadörer i verksamheten, verksamheten drivs för och med ungdomarna!

 

Detta är alltså min vision…. here we goooooo!

c3cf68ee2c0e11e3873d22000aaa0773_6

You may also like

Leave a comment