”Varje människa kan göra skillnad” FRIENDS & Raoul Wallenberg Academy

God kväll kära, kära vänner. Jag sitter här hemma efter en lång dag och lyssnar på lite musik och njuter av en kopp te. Idag var en sån här magisk dag igen. Tryck på play och chilla med mig…

På dagen var jag på Quality Hotel Friends vid Solna och hängde med fantastiska människor från b.la Friends, Raoul Wallenberg Academy och mina vänner Gül Alci, Siavosh Derakhti, Emir Selimi och Sarah Delshad.

 

VARJE MÄNNISKA KAN GÖRA SKILLNAD
Raoul Wallenberg Academy och Stiftelsen Friends driver gemensamt projektet Varje människa kan göra skillnad. Vår övertygelse är att alla kan göra skillnad för ett bättre samhälle, var och en och till- sammans, om vi får rätt kunskap och verktyg. Under denna konferensdag får du lyssna till fyra unga människor som alla har reagerat, engagerat sig och aktivt tagit ställning när de har sett orättvisor i sin vardag och i samhället. Inspireras av deras drivkrafter, engagemang och idéer och ta del av hur det kom sig att just de gick från ord till handling och hur de gick till väga.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag föreläste för vuxna/lärare och sedan för elever från två olika gymnasieskolor. Jag pratade såklart om sociala mediers möjligheter baserat på mina egna livserfarenheter och boken Uppkopplad  och berättade om OhSnap! Sweden och vårt mission i att förändra den mansdominerade fotobranschen och skeva skönhets/modeindustrin. Sedan var det full inspiration av dem andra föreläsarna och Gül som grym moderator!
Stort tack till Friends och Raoul Wallenberg Academy för er inbjudan, och stort tack för all respons efter föreläsningen 🙂 Det värmer alltid i mitt hjärta när elever och lärare kommer fram efteråt för att skaka hand, kramas och hälsa. Som Gül sa: Våga, våga vara dig själv och älska dig själv!

You may also like

Leave a comment